Mit arbejdsliv

1964-1966: Det Ny Teater

1964-1968: Free lance producer Danmarks Skoleradio

1966: Startede H.C. Andersen festspillene sammen med Klaus Pagh.

1966-1968: Startede Borup Børne- og Ungdomsteater i samarbejde med billedhuggeren Herbert Semey og komponisten Else Marie Pade.

1968-1973: Herbert og jeg startede Activ Center i Ørre v/ Herning – et center for eksperimentel form og drama samt teater med børn og unge. Samme periode var jeg dramapædagog/seminarieadjunkt på Ikast Seminarium samt kørte dramakurser på fængslerne i Tarm og Sdr. Omme

1974-1976: Ekspeditionssekretær Kolonien Filadelfia i Dianalund. Område: Leder af undervisning og underholdningsaktiviteter. Dramakurser på Nervesanatoriet samt kurser for epileptikere.

1976-1979: Fontana Studio på Frederiksberg, hvor højskoleforstander Edward Nielsen og jeg kørte kurser i livsstil, arrangerede månedlige kunstudstillinger og holdt litterær salon. 

Samme periode var jeg kulturmedarbejder på den libyske ambassade.

1979-1982: Tilbage til Jylland, hvor jeg købte et nedlagt teglværk i Herning. Her blev Teglværksteatret til og vi dannede en trup, der turnerede land og rige rundt med børneteater. Børnene kom også til os i busser og vi havde skiftende kunstudstillinger og litterære cabaret’er. I 1982 måtte jeg dreje nøglen om af økonomiske årsager, men ikke mindst takket være Aage og Birthe Damgaard fik vi tilbudt Lund gamle Skole og vi fik godkendelse som Egnsteatret Punch. Truppen fulgte med og vi kørte som produktionsfællesskab frem til 1988. Udover turnerende børneteater holdt vi sogneaftener og i samarbejde med Herning Museum og Lokalhistorisk forening producerede vi 3 egnsspil i perioden.

1988 fyldte jeg 50 og var træt af at slide Kulturministeriets trapper for at holde liv i truppen. 

1988- 1995: Sammen med kunsthåndværkeren Per Froholdt blev bedsteforældreteatret Pup Art til. Vi turnerede om vinteren og holdt åbent kunsthåndværk butik og værksted i sommerhalvåret i Marstal. Foreningen Kulturnet stiftes på initiativ af daværende prorektor på Musikkonservatoriet Ejnar Kampp

1996-1999: Administrator på det internationale teater Terra Nova. Samme periode arrangør af talrige kulturarrangementer på tværs af grænser og generationer i Foreningen Kulturnets regi..

1999 – ?: Efterløn og senere folkepensionist. Foreningen Kulturnet aktiv i Kulturhuset på Tomsgårdsvej med skiftende udstillinger samt cabaret’er indtil marts 2020. Grå i toppen men stadig aktiv med causerier og skriblerier.